Over ons

Voor Arie de Leeuw, geboren en getogen op een boerderij in Schoonrewoerd, was het geen grote stap om in 1981 de verkoop van melkmachines in te gaan.
Op een boerderij gaat niet alles vanzelf. Het is vaak nodig om te improviseren en het is vanzelfsprekend dat er geen discussie is of het glas half leeg of half vol is maar dat je zoekt naar waar de kraan is om het glas te vullen.
Zo werkt dit ook in de verkoop van melkmachines.

Arie de Leeuw B.V. begon op 1 april 1981 in Hoornaar met vijf mensen. Een aantal wat al snel steeg toen in 1982 het dealerschap van van Asperen uit Bleskensgraaf werd overgenomen.
De keuze om ons te specialiseren in de inrichting van veestallen werd toen reeds gemaakt.

In 1998 werd het dealerschap van Gijsberts uit Zoelmond overgenomen en werkten we met vijftien mensen.

Naast de melkmachine diende de melkrobot zich aan.  De melkrobot die om anders-gespecialiseerde monteurs vroeg, tezamen met de overname van de Manus-melkmachine-activiteiten in 2007 in ons dealergebied, hebben ervoor gezorgd dat we nu met een team van twintig mensen 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staan met onze service.

Waar we eerst opereerden vanuit Hoornaar hebben we in oktober 2019 onze nieuwe locatie in Gorinchem kunnen openen.

Inmiddels dient ook de tweede generatie in het familiebedrijf zich aan wat niet betekent dat de eerste generatie (geboortejaar 1957) al gaat stoppen.