Nieuwbouw Vlietskade, Gorinchem

We hebben een nieuw bedrijfspand gebouwd. Sinds oktober 2019 zetten we ons bedrijf voort op Vlietskade 82, 4205 NG te Gorinchem. Op deze pagina kunt u zien en lezen hoe de bouw verlopen is.

21 oktober 2019 – Het eindresultaat!
Super trots zijn we op het eindresultaat. De winkel is ruim en overzichtelijk opgezet, ons magazijn heeft weer genoeg schappen voor onderdelen, de kantoren zijn modern & fris en ook de koffie staat inmiddels voor een ieder klaar!

19 oktober 2019 – De grote verhuisdag!
Veel jongens waren bij de verhuisdag aanwezig om met elkaar de schouders er onder te zetten. Na veel en hard werken kreeg de nieuwe locatie langzaam maar zeker steeds meer vorm.

11 oktober 2019 – De laatste loodjes!
Het einde van de nieuwbouw is in zicht. Alle kozijnen zijn geplaatst, de plafonds zitten erin en ook de gehele verlichting is gereed.

19 augustus 2019 – Het afwerken van de binnenkant
Het afwerken aan de binnenzijde van de loods heeft plaatsgevonden, de wanden werden geplaatst en de kantoren kregen steeds meer vorm.

Juli 2019 – Het afwerken van de buitenzijde
Voor de buitenzijde hebben we gekozen voor sandwich panelen, welke er in juli in zijn geheel tegen aan zijn geplaatst.

20 juni 2019 – De verdiepingsvloer ligt erin
De sandwichpanelen voor de buitenzijde liggen klaar. De hoge kraan is er om de verdiepingsvloer te leggen.

19 juni 2019 – De contouren van de nieuwe hal
De eerste spantpoten zijn op 13 juni geplaatst in een rap tempo werd op 15 juni het hoogste punt bereikt. De contouren van de nieuwe hal worden duidelijk zichtbaar.

3 Juni 2019 – De fundering
De fundering is gestort, de vloerisolatie is geplaatst en na een volledig bedekte vloer met betonijzer, is ook de vloer gestort en gevlinderd.

2 mei 2019 – De eerste heipaal wordt geslagenNa maanden van voorbereiden ging onder toeziend oog van familie, collega’s en bekende donderdag 2 mei 2019 de eerste paal de grond in! Klik hier voor het mooie artikel wat in ‘Het Kontakt’ verscheen.